Booka Shade, dOP, Ludmilla, Margaret Dygas si altii in martie in clubul Midi

28 Februarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Pentru luna martie 2012, clubul clujean Midi si-a anunta deja programul, constand in seri muzicale foarte variate.


Luna martie incepe cu Booka Shade, care revin in Midi pe data de 2, rezidentul K.D. Chriss completand line up-ul serii. Sambata, 3 martie, Subfeleac aniverseaza un an de existenta, sunet si vibe bun. Invitat special Sukh Knight (UK), este un producator asiatic de grime, dubstep din Londra care a intrat pe scena dub-step/grime in 2008, cand a lansat primul e.p “Invincible E.P”.


Weekendul urmator, vineri, 9 martie, francezii de la dOP performeaza live in Midi, pentru prima oara. Faima trio-ului francez a crescut considera bil in ultimii ani. Au sustinut concerte live la cele mai mari festivaluri de gen din lume dar si in unele dintre cele mai importante cluburi, printre care Fabric, Le Rex sau Pacha Ibiza. Printre cele mai importante piese semnate dOP se afla Walk The Line, Just a Man si Genius of the Crowd. Sambata, 10 martie, are loc un nou eveniment organizat de DUA, cu Dj Plastician si MC-ul P.Money.


Vinerea urmatoare, 16 martie, mixeaza in Midi Margaret Dygas si Valentino Kanzyani, urmand ca un weekend mai tarziu sa aiba loc un nou party "The Midi Show", cu K.D. Chriss si Mihigh.


Pe 30 martie mixeaza Raresh si Petre Inspirescu, iar o seara mai tarziu vor fi la pupitru Ludmilla vs Gojira / 3P vs. Alex Chronic / Krueger vs. Monk.



Popup detector