Bob Sinclar: Nu m-am drogat niciodata

20 August 2008 Beat Factor BeatFactor

`Nu m-am drogat niciodata`, `nu castig la fel de mult ca un actor de cinema`, `clubingul este singura tara care exista pentru mine` si `mi-e frica de aceasta lume` sunt doar cateva dintre dezvaluirile pe care le face Bob Sinclar intr-un interviu acordat recent pentru Paris Match.

Daca sunteti curiosi, puteti citi in continuare o selectie cu cateva dintre cele mai interesante raspunsuri date de DJ-ul francez in cadrul acestui material.

P M: Imaginea pe care o au cei mai multi dintre noi despre DJi este aceea a unor oameni care isi desfasoara viata aplecati peste platane, dorm putin si inghit cate o ceasca de droguri. Cum este in realitate un DJ?

Bob Sinclar : Imaginea pe care mi-o prezentati dumneavoastra nu mai exista de vreo 15 ani. Eu, cel putin, am facut tot ce mi-a stat in putere pentru a sfarma aceasta imagine. Nu m-am drogat niciodata, n-am baut niciodata, n-am prizat niciodata. Mi-am impus un stil de viata sanatos bazat pe sport in special tenis si jogging pentru a ma mentine in top si a putea rezista cu somn putin.

P M: Ati contribuit la definirea unui nou mod de a compune si de a canta. Care au fost principalele etape parcurse?

Bob Sinclar : Am participat la recunosterea unui gen muzical care exista deja. DJ-ul s-a nascut in Jamaica la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, el fiind la inceput un animator al petrecerilor. Odata cu imigrantii, el a patruns in Statele Unite, unde a jucat un rol determinant in aparitia hip-hop-ului, a muzicii disco si a intregii muzici dance aparute odata cu miscarea gay si muzica neagra americana.

P M: Cat castigati in prezent?

Bob Sinclar : Nu la fel de mult ca un actor de cinema, dar cam la fel ca un fotbalist foarte bun.

P M: Cat timp munciti in fiecare zi?

Bob Sinclar : Cand creez, ma intind si la 10 ore pe zi, fara a include timpul acordat studioului. Sunt o persoana foarte productiva.

P M: Va plimbati intr-una: 37 de concerte vara asta, in Corsica, Italia, Spania, Portugalia, Turcia, Siria, Dubai, Egipt, Liban, pentru a incheia seria la Paris alaturi de Madonna ! Care este locul preferat de pe acest pamant?

Bob Sinclar : Nu stiu, caci nu apuc sa vad nimic din aceste tari. Clubingul este singura tara care exista pentru mine. Vara, fac in fiecare zi cate un drum cu avionul, uneori chiar doua sau trei. Adesea ajung intr-un loc unde stau numai 22 de ore. Dupa ce sosesc, mananc, fac dus, ma schimb si ma duc in club unde stau pana la 6 dimineata. Apoi dorm 4 sau 5 ore, dupa care ma urc din nou in avion. Cateodata ma ajunge asa tare oboseala ca nici nu mai stiu pe unde sunt. Dar sunt norocos. De fiecare data mananc in cele mai bune restaurante si dorm in cele mai frumoase hoteluri. Cant in fata unui public care ma place, si de fiecare data incerc sa ma intrec pe mine insumi.

P M: Si lumea exterioara?

Bob Sinclar : Mi-e frica de aceasta lume. Incerc sa ma mentin informat, dar traiesc in lumea mea. Am studioul meu si pe cei cu care imi fac muzica. Nu-mi doresc sa fiu inconjurat decat de oameni cu care sunt pe aceeasi lungime de unda. In acelasi timp, incerc sa ofer muzica mea si altora. Nimic nu ma face mai fericit decat momentul in care cineva imi marturiseste ca-si incepe ziua cu CD-ul meu si ca asta ii face bine. Eu nu fac muzica trista.


Best Music





Popup detector