Blondele preiau controlul Studio Martin la redeschidere

11 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Clubul Studio Martin din Bucuresti se redeschide sambata, 22 septembrie 2012, cu Blond:ish si Charlie Boy. Intrarea este 20 ron (toata noaptea) iar blondele (naturale, vopsite sau cu peruca) au acces gratuit.


Anstascia si Vivie-Ann (Blond:ish) sunt 2 fete originare din Montreal dar mutate de curand in Londra. Cu niste productii pur si simplu mind blowing (linii de bas super provocatoare in contrast cu vocile hipnotice si un groove super smooth), Blond:ish au reusit intr-un timp relativ scurt sa capteze atentia "greilor" industriei iar release-urile la label-uri ca Noir Music, Get Physical, Hot Waves sau Kompakt n-au intarziat sa apara.

De la party-urile underground din Club Cherry - Montreal la prezenta in lineup-urile celor mai tari locatii (Ushuaia alaturi de Sasha, Fabric Londra alaturi de Marco Carola sau ADE alaturi de Damian Lazarus) nu a mai fost decat un pas. Un pas care, lucky us, le aduce pe Blond:ish la petrecerea de redeschidere Studio Martin din 22 septembrie 2012.Popup detector