Blame it on London se intoarce in luna octombrie cu Will White (Propellerheads)

24 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Maestrul tobelor, beat-urilor si vinilurilor fostul membru Propellerheads - Will White. Dupa ce a rupt podelele cu DJ Antipop & Ben Mono in septembrie, Blame it on London se intoarce cu Will White, Logan, Seb si D-Laid.

Will a avut rezidente ca DJ in cluburi londoneze de top, cum ar fi Fabric si Funktand, dar el este cautat in intreaga lume: de la SUA la Ucraina si de la Singapore la Sydney. Oriunde e nevoie de o doza ultra puternica de breaks, electro & house - Will este mai mult decat fericit sa o administreze.

Dinamitat direct in varfurile clasamentelor, in 1996 Will White era deja parte din fraternitatea elitei breakbeat-ului. El si cohorta sa muzicala au injectat si inspirat o buna doza de viata in si din scena de club cu mixul lor live al Hammonds, cu seturi de tobe si platane dub care au adus o infuzie de frenezie si entuziasm in randul celor conectati la atmosfera electrizanta de atunci. Lansari de 12, precum Dive, si delicious intoxicatoarea Take California nu au facut altceva decat sa le cimenteze reputatia de cea mai dinaminca si in ascensiune trupa a momentului.

Intre timp, in studio, Will White (artistul) a lansat Digital Funk (ascultati mixul lui Rennie Pilgrim) la Functional si Wait a Minute la Ape, ambele fiind remindere ale modului de gandire avangardist al lui Will, la care asistam si la uimitoarea lucrare lansata la Bristols Dead Famous Records, un track produs in colaborare cu italianul DJ Luca (5th Suite), sub porecla Pimp Wax. Si cat era in Bristol, a negociat productia a cateva piese la casa de discuri pe val Surgery Records, incepand cu un remix al contagioasei piese electro house Its On, a lui Jawa.


Popup detector