Black Friday: 25% reducere la biletele pentru TM LIVE prezinta Jamie Woon, Jessie Ware & MAM

22 Noiembrie 2012 romania bestmusic Best Music

Vineri, 23 noiembrie 2012, TM LIVE organizeaza Black Friday best buy. Doar pe data de 23 noiembrie veti putea achizitiona bilete pentru urmatorul eveniment TM LIVE prezinta Jamie Woon, Jessie Ware &

MAM cu o reducere de 25% de pe www.bilete.ro. Costul biletelor va fi de 52,5 RON.


In afara promotiei, preturile biletelor sunt urmatoarele:


Bilete in avans: 70 lei/15 euro

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate “Aici Bilete.ro”. Direct in Bucuresti de la punctele de vanzare Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16).


Bilete la intrare: 90 lei/20 euro


Jamie Woon si Jessie Ware sunt doi dintre artistii care in prezent revolutioneaza muzica pop. Fiind printre cele mai fresh aparitii din Anglia din ultimul an, cei doi britanici vor fi prezenti în Bucuresti pe data de 30 noiembrie, ambii prezentand un sound cu influente extrem de diverse.



Jamie Woon are marele merit de a aduce in mainstream influente din zona dubstep, dublate de un stil vocal teatral, ambele bine impachetate intr-o productie electro ce l-a adus in heavy rotation pe marile posturi radio/TV. Sound-ul lui Jessie Ware se remarca printr-un amestec de soul si RnB vechi, usor electronizat, livrat intr-o maniera eleganta de star pop.



M.A.M aka Miguel Campbell si Matt Hughes sunt doi DJ originari din Anglia, mai exact Leeds. Proiectul lor a gustat succesul in vara anului 2012, in prezent fiind preferatii celor de la Hot Creations. Genul pe care il abordeaza este un house romantic, cu accente pe vocal ce te face sa te indragostesti de piesele lor inca de la prima auditie.


Opening act: MARS aka Marian Stavarache


ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS! VA RECOMANDAM SA AVETI UN ACT DE IDENTITATE PENTRU CONTROL.


Popup detector