Bjork si Michel Gondry isi unesc fortele pentru un proiect 3D

17 Martie 2010 Create It BeatFactor

Talentatul regizor de film Michel Gondry a anuntat ca a reluat colaborarea cu Bjork, si ca lucreaza un un nou film, un proiect 3D, anunta ITM.COM

La inceputul anului acesta, cei doi au anuntat ca sunt gata sa-si reuneasca fortele intr-un nou proiect misterios, descris de Gondry destul de ambigu: "“very undefined… hard to give more precision.”

Proiectul a prins un pic contur dupa ce rezigorul a furnizat mai multe detalii in timpul unui interviu, acordat in cadrul festivalului de film SXSW Film editia 2010.

"Avem un proiect foarte ambitios, un fel de musical stiintific", a explicat Gondry. "Este un film, dar mai potrivit pentru muzee. Imaginati-va ca este un proiect IMAX 3D de 40 de minute", a mai spus artistul.

Bjork si Gondry au mai colaborat pentru cateva videoclipuri, dar un musical stiintific realizat 3D pentru IMAX ar eclipsa orice productie de pana acum.

Gondy mai are un proiect in prezent, o animatie intitulata Megalomania, si inca lucreaza la filmul The Green Hornet cu Seth Rogen, Cameron Diaz si Christoph Waltz, astfel ca, avand in vedere multitudinea de proiecte in care este implicat, nu stim ca acest proiect va fi inceput.

Bjork - Hyperballad - video by Michel Gondry











Embed:



Popup detector