Bjork lanseaza 'Biophilia'

13 Iulie 2011 Beat Factor BeatFactor

Bjork lanseaza 'Biophilia'
TAGS:
Bjork 

Bjork anunta Biophilia, proiectul ei interdisciplinar cel mai ambitios de pana acum, odata cu lansarea singel-ului principal `Crystalline` exclusiv pe iTunes la nivel mondial.


Biophilia este un proiect multimedia ce cuprinde un album de studio, aplicatii, un nou site, instrumente muzicale personalizate, reprezentatii live si seminarii educationale. Bjork a colaborat cu dezvoltatori de aplicatii, oameni de stiinta, scriitori, inventatori, muzicieni si producatori de instrumente muzicale pentru a crea o explorare multimedia unica.


Proiectul este inspirat din universal inconjurator si exploreaza acele legaturi dintre structurile muzicale si fenomenele naturale, de la cele atomice la cele cosmice. Reprezentatia live Biophilia a avut premiera pe 30 iunie, facand parte din Festivalul International din Manchester.


Bjork va sustine sase reprezentatii private ale noilor melodii la Campfield Market Hall – primele date din Marea Britanie din ultimii trei ani. Aceasta runda va include si prezentarea unor aplicatii, instrumente inventate si multe altele.


via bestmusic



Popup detector