Bjork anuleaza campania Kickstarter pentru aplicatia Biophilia

08 Februarie 2013 romania bestmusic Best Music

Bjork anuleaza campania Kickstarter pentru aplicatia Biophilia
TAGS:
kickstarter 

Bjork a anuntat ca a anulat campania pornita pe Kickstarter pentru a putea da startul proiectului multimedia "Biophilia" ca aplicatie pentru Android si Windows 8.


Desi abia pe 27 februarie era termenul de inchidere al campaniei, artista a decis sa opreasca totul, deoarece a reusit sa adune doar 15,370 de lire din necesarul de 375,000.


Campania avea scopul de a face proiectul mai accesibil in scoli.


In acest moment, aplicatia este deja disponibila in App Store pentru device-urile iOS.


Aplicatia - care are cate un mini-app pentru fiecare dintre cele 10 piese ale albumului - este folosita in scoli ca parte din Programul Educational Biophilia, un proiect care ii invata pe copii despre stiinta si muzica.


Creatorii acestui program au primit multe cereri internationale pentru versiuni alternative ale aplictiei pentru iPad.


In promo-ul de mai jos puteti vedea cu functioneaza acest proiect, este chiar ignenios, iar copiii sunt de-a dreptul incantati sa se joace cu el.


"Proiectul s-a desfasurat cu succes in mai multe orase, aprinzand interesul copiilor si profesorilor din intreaga lume. Cel mai mare interes a venit din partea scolilor care nu au buget, asa ca singura cale de a aduce acest proiect si acelor oameni este ca Biophilia sa fie refacut si pentru Android si Windows 8. Proiectul Biophilia este non-profit si bazat pe voluntariat, de aceea avem nevoie de ajutorul vostru", a scris Bjrok pe Kickstarter.


Muzica folosita in scopuri educationale ni se pare un pas firesc si foarte de apreciat! Mai ales dupa ce vedem in filmuletul de mai jos.



Popup detector