Biletele la Depeche Mode se vand mai repede ca in 2006 - Gazon B si tribuna VIP aproape sold-out

15 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce zona din fata scenei, Gazon A, a fost sold-out la doar o luna de la punerea in vanzare a biletelor, locurile din tribuna VIP si din Gazon B sunt tot mai putine pe zi ce trece!

Depeche Mode va concerta la Bucuresti pe 16 mai, in Parcul Izvor, la trei ani de la show-ul istoric sustinut pe stadionul national din capitala. Prezentat de BECKS si organizat de Emagic, spectacolul este inclus in turneul Tour of the Universe, turneu ce va cuprinde 28 de orase si va atrage numai in Europa peste 1.3 milioane de fani.

Cu mai bine de trei luni inainte de concert, au ramas disponibile doar cateva sute de bilete VIP din cele 3000 puse initial in vanzare, iar Gazon B este aproape plin, capacitatea acestei zone urmand a fi atinsa in zilele urmatoare.

Ultimele bilete din zonele VIP, Gazon B, precum si cele din Gazon C pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta precum si online, de pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret: 360, 120 si 100 lei.

Pe 21 februarie, Depeche Mode va interpreta in cadrul galei Echo German Music Awards (Berlin) in premiera mondiala piesa Wrong, primul single de pe cel de al doisprezecelea album din cariera trupei, Sounds Of The Universe ce urmeaza a fi lansat in luna aprilie. Albumul va fi promovat in cadrul turneului Tour of the Universe 2009, care ii va aduce pe membrii Depeche Mode pentru a doua oara la Bucuresti, pe 16 mai, in Parcul Izvor.


Popup detector