Biletele in avans la Sunwaves 4 s-au epuizat

07 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Biletele pentru evenimentul Sunwaves 4 ce va avea loc sambata aceasta, 2 august, in nordul statiunii Mamaia s-au epuizat. Cei care au ramas fara bilet, mai pot cumpara direct de la intrare, la pretul de 70 de lei.

Daca ajungi cu o seara mai devreme, pe 8 august, trebuie neaparat sa mergi la Guillaume & The Coutu Dumonds, considerat o revelatie pentru muzica electronica din ultimul timp; artistul va sosi pe 8 august la mare, in Kristal Summer Club, in cadrul unui party de pregatire pentru Sunwaves 4.

Daca ajungi sambata, dai de Danny Tenaglia si Bill Patrick la scena Kristal. Pe Tenaglia l-am mai putut vedea anul acesta si la World Trade Plaza - Bucuresti pe 19 aprilie, iar Bill a devenit deja un fan al Romaniei.

Ricardo Villalobos, unul dintre cei mai iubiti DJi din Romania, a mixat de curand in Bucuresti, la Arenele Romane, alaturi de emblema techno, Richie Hawtin. Alaturi de Villalobos va fi prezent pe scena Back to Future si DJ Sneak.

Pe scena Transitions vor mixa Misstress Barbara si John Digweed. Pe scena Break Me vor mixa General Midi si Freestylers.

Deja se discuta despre eveniment pe forumul Beat Factor, AICI.


Popup detector