Ben Klock despre clubul Berghain

24 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Cu siguranta unul din cele mai faimoase cluburi din lume, berlinezul Berghain implineste in 2011 sase ani de activitate. Ben Klock le-a raspuns intrebarilor celor de la Little White Earbuds cu privire la club, precum si multe alte lucruri interesante.


"Berghain cred ca este un loc in care poti experimenta muzica techno la cel mai pur nivel posibil. Cei care nu au habar de muzica techno, care cred ca techno inseamna niste boom-boom-boom si cam atat, ar trebui sa mearga in Berghain si sa stea cam o ora - doua acolo; acolo iti poti da seama ce inseamna techno de fapt si despre ce este vorba", spune Ben Klock, unul dintre rezidentii clubului.


"Chiar si tatal meu, a venit recent in Berghain; el are 75 de ani. A stat cam zece ore acolo, nu voia sa mai plece, si apoi mi-a spus 'Acum inteleg cu ce te ocupi'. Acolo poti fi tu insuti, si asta e un lucru bun".


Despre Berlin (considerata ca fiind capitala techno a lumii), despre compilatia Berghain 04, ep-uri si albume, sound-ul specific al lui Ben Klock si multe altele, in interviul de pe LWE.


Popup detector