Belgianul DJ soFa revine in Romania in acest weekend

19 Noiembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Weekendul acesta ce va veni, DJ-ul belgian si managerul casei de discuri La Madame Avec Le Chien, DJ soFa, revine in Bucuresti pentru doua gig-uri.


Cu soFa ne-am mai intalnit si in anii precedenti, fie la Turabo cel mic, fie la Atelier Mecanic, fie la Cool Cat, dar asta conteaza mai putin acum, caci weekendul asta, 23-24 noiembrie, cine nu l-a prins pana acum ar trebui sa-si miste fundul din casa pentru ca, zicem noi, nu va regreta.


Digger profestionist si cu acte in regula, mereu in cautare de raritati, obscuritati si fineturi muzicale care nu se gasesc pe toate drumurile, DJ soFa se auto-declara, mai in gluma, mai in serios, un "vinyl victim since 1997". Mixurile sale sunt adevarate calatorii fara centura prin muzici atat de variate incat devine o provocare doar sa incerci sa-l incadrezi intr-un stil anume. Nu apartine vreunui curent muzical, trend sau directie fixa pe care sa o urmeze, insa si-a format o gasca in jurul casei sale de discuri, La Madame Avec Le Chien.


De-a lungul anilor a impartit pupitrul cu artisti si trupe de toate natiile, insa merita sa amintitm de Luke Vibert, Coldcut, Aardvarck, Danny Breaks, Analogik, Wevie Stonder, Burnt Friedmann and Jaki Liebezeit, Mike Dehnert, Mouse on Mars, µ-ziq, Freeform, Animals on Wheels, Soul Williams, Neil Landstrumm, Regis, Egyptian Lover, MLZ, Shackleton, Dj Rephlex Records, Bo Marley, Substance & Vainqueur, Mike Dred, Ark, Rob Hall, Ovuca, Remarc, Ceephax, Errorsmith, Boxcutter, Subjex, Nautilis, 8fm, Andy Maddocks, Tim Exile, Einoma, Kelpe si altii.


Vineri, 23 noiembrie @ Club Control (sala mica): DJ soFa, Dragosr & Camil


Sambata, 24 noiembrie: DJ soFa @ Atelier Mecanic


________________________________________________________________________________________




_______________________________________________________________________________________


"Ca oricarui personaj care sustine ca repira aer, bea apa si sapa dupa muzica ore-n sir ca mod de subzistenta, si lui SoFa i s-a acrit de usurinta cu care oricine poate deveni DJ „de top" zilele astea pe sistem de furaciune, adica extragand piese tari din seturile altora sau cumparandu-si piese din DJ charturile magazinelor de muzica online. El crede ca tot ce-i mai ramane de facut unui pasionat adevarat e sa munceasca la playlisturi in care marea majoritate a pieselor sunt necunoscute publicului larg. Asa ca s-a apucat sa compileze cele mai aparte piese din toate chestiile pe care le-a primit din 2002 incoace la labelul lui, Lamadameaveclechien, si le-a scos sub forma de album." Mai multe gasiti pe VICE.


Popup detector