Beatport lanseaza o enciclopedie de muzica electronica

05 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Beatport lanseaza o enciclopedie de muzica electronica
TAGS:
beatport  Beatportal 
Echipa Beatportal pare a fi extrem de preocupata de o anumita problema. Dupa o perioada intensa de cercetare, au pus la punct o enciclopedie, pe care au numit-o BeatWiki, informeaza vibefm.ro.

Aceasta prezinta peste 72.000 de pagini cu artisti si 7.000 de pagini dedicate label-urilor. BeatWiki pare a fi o sursa generoasa de informatie pentru ceea ce inseamna scena muzicii electronice.

Fiecare artist si label de pe Beatport are propria pagina pe BeatWiki. Descopera noi artisti sau case de inregistrari folosind optiunea "search" de pe Beatportal.
Fiecare pagina din BeatWiki contine biografia completa a artistului, fotografii, ultimele stiri, iar utilizatorul poate contribui la continut.

BeatWiki iti ofera posibilitatea de a interactiona. Poti adauga informatii noi, referinte, citate, fotografii. Poti deasemenea sa gasesti alte persoane, fani ai artistului cu care poti conversa. Fiecare user inregistrat pe Beatport poate edita o pagina BeatWiki, iar fiecare informatie adaugata va aparea pe Beatportal, in sectiunea "Community Feed".

Ghidul de utilizare Beatwiki il gasiti AICI.

via vibefm.ro


Popup detector