Beatport a lansat Beatport Mobile

19 Martie 2010 Create It BeatFactor

Beatport a anuntat lansarea unu nou serviciu: BeatPort Mobile, un shop pentru telefon prin intermediul caruia va puteti cumpara muzica de pe beatport.

Cu acest nou serviciu, poti downloada piesele de care ai nevoie si pe care le doresti oriunde te-ai afla, atata timp cat ai un telefon conectat la internet si esti gata.

Inca nu stim daca pentru iPhone optiunea este disponibila, pentru ca beatport-ul functioneaza in sistem flash, iar iPhone-ul si aplicatiile flash nu sunt in cea mai buna relatie.

Pentru a va putea bucura de aceasta optiune, tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati pe beatport.com prin telefon, si asa aveti acces la release-uri, chart-uri de DJ si top-urile saptamanale pe stiluri muzicale. Mai mult beatport mobile are si optiune de search.

BeatPort Mobile se integreaza in contul deja existent pe beatport, si astfel puteti adauga piese in cart oriunde ati fi, iar daca vreti sa le descarcati rapid, puteti accesa site-ul de pe un computer iar toate setarile realizate via beatport mobile sunt salvate.

Mai multe detalii gasiti pe knowledgebase si knowledgebase mobile.


Popup detector