Beatfactor a lansat NP-Beatfactor

06 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Iti place Tiesto dar nu prea il intelegi pe Villalobos? Iti place techno si nu vrei sa auzi de trance? Iti place sa te trezesti la 3 dimineata si sa mergi doar la after-uri? Atunci ai nevoie de NP-Beatfactor pentru a fii la curent doar cu ceea ce te intereseaza!


NP-Beatfactor este cel mai nou serviciu de newsletter oferit de beatfactor.ro, care iti permite sa faci o selectie in detaliu a informatiilor pe care le primesti zilnic pe mail, incepand cu evenimentele recomandate si pana la stirile legate de artistii tai preferati sau mixurile in stilul ales de tine, fara nimic in plus.


BF a simplificat cautarea de informatii noi, prin furnizarea stirilor, mixurilor si evenimentelor pe care le alegt chiar tu, fara nimic in plus, prin NP-Beatfactor.

Aboneaza-te la NP-Beatfactor si alege cu ce vrei sa fii la zi, indiferent ca e vorba de artisti, genuri muzicale sau concerte.

Incepand de astazi, te poti inscrie la newsletterul personalizat NP-Beatfactor prin simpla introducere a adresei tale de mail pe pagina NP-Beatfactor.



NP-Beatfactor: Less is More!


Popup detector