BeatFactor Sessions @ Vibe FM - o noua edtiei astazi, 11 decembrie

11 Decembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Emisiunea 'BeatFactor Sessions si-a intrat in drepturi depline! Va invitam astazi, 11 decembrie, pe Vibe FM. Dureaza o ora, cu incepere de la 00.00 si din playlist mentionam Brothers Vibe, Carola, Kreon, Robert Hood si altii. Frecventa Vibe este aceeasi - 92,1 FM.

BeatFactor Sessions este un concept prezentat de catre portalul BeatFactor.ro, votat cel mai bun website de profil clubbing din Romania in 2007 la Nights.ro Awards. Scopul emisiunii radio, la fel ca si a petrecerilor aferente care se vor desfasura sub acelasi nume, este introducerea in scena dance locala a unor artisti cu un important aport adus muzicii electronice pe plan mondial, popularizarea unui site de profil in randul clubberilor si, nu in ultimul rand, dans, muzica si voie buna.

In mod particular, emisiunea BeatFactor Sessions difuzata in fiecare joi noapte (de la ora 00.00 la ora 01.00) la Vibe FM se va concretiza saptamanal intr-o selectie muzicala proprie de o ora. Emisiunea va insemna 100 % muzica electronica, fie ca vine din partea producatorilor romani sau straini. Trecem prin minimal techno, house (cu diverse variatii), techno, electro, pastrand un numitor comun - in cazul de fata calitatea, nascuta de catre un brand necompromis, care etaleaza tot ce e mai bun din muzica electronica.

Ne auzim joi, 11 decembrie, de la ora 00.00!


Popup detector