Beastie Boys, Basement Jaxx, The Prodigy si Snoop Dog la festivalul Exit

13 Iulie 2007 Beat Factor BeatFactor

Editia 2007 a festivalului Exit din Serbia a debutat joi, 12 iulie. Cu un line up pe care il vezi cam o data pe an in Europa, Exit aduna artisti din toate ariile muzicale, incluzand dance, hip hop si rock. Unul din fotografii Beat Factor este deja acolo, asa ca fiti pe faza pentru o galerie foto si un reportaj detaliat.

Festivalul Exit se tine intr-o fortareata din orasul sarb Novi Sad si este una dintre cele mai importante manifestari muzicale din sud-estul Europei. Line-upul este mai mult decat tentant, mai ales ca biletul costa doar 184 de lei.

Totul se petrece pe patru scene, care abordeaza stiluri de muzica diferite: Main Stage, Dance Arena, Fusion Stage şi Mettal Hammer Stage. Line up-ul din acest an cuprinde urmatoarele nume: Basement Jaxx, Beastie Boys, CSS, The Prodigy, Lauryn Hill, LTJ Bukem & MC Conrad, Robert Plant, Wu-Tang Clan (Main Stage); Danny Tenaglia, Roger Sanchez, John Digweed, Groove Armada, Richie Hawtin, Eric Prydz, Trentemoller Live, Black Strobe Live, Collabs 3000 Live, Nic Fanciulli, Paul Woolford, Magda, Sebastien Leger, Justin Martin (Dance Arena); Stigma, Simon Out, Strange Day, The Hartes, Tussilago, Strip, Tona (Fusion Stage).

Romanii care vor sa ajunga in Serbia sau intentioneaza sa o tranziteze nu mai au nevoie de vize. Asta inseamna ca cei care vor merge la festivalul Exit nu mai au nevoie de viza de intrare.

In continuare, oficialii sarbi declara ca asteapta ca si Guvernul Romaniei sa scoata regimul vizelor, pentru ca in acest moment cetatenii sarbi care doresc sa intre pe teritoriul Romaniei trebuie sa plateasca viza.


Popup detector