Bataie la WMC - Paris Hilton vs Steve Angello

30 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

DJ-ul si producatorul suedez Steve Angello a fost implicat vineri intr-un incident neplacut si suprinzator, dupa ce Paris Hilton a urcat la pupitrul DJ-ului si i-a cerut acestuia sa schimbe muzica techno si sa puna hip-hop. Incidentul s-a petrecut in cadrul conferintei WMC din Miami, cel mai mare eveniment dedicat muzicii electronice.

Paris explica pe blogul sau ca nu era deloc incantata de muzica lui Angello si ca aceasta ii provoca migrene. Asa zisa vedeta s-a urcat la pupitru si i-a cerut DJ-ului sa pune Bob Sinclair, Madonna sau Black Eyed Peas. DJ-ul (care nici nu stiu cum il cheama pentru ca oricum e prost) mixa cea mai proasta muzica din cate exista. Imi place muzica techno, dar aceasta nu era dansanta si imi provoca migrene. Mi-am intrebat un prieten, care era si patronul hotelului, daca poate sa schimbe muzica si m-a dus sa vorbesc direct cu DJ-ul. Cand i-am spus ca vreau sa ascult Daft Punk sau Bob Sinclair m-a refuzat foarte nepoliticos. Cred ca era gelos pe Bob Sinclair ca este un DJ mai bun de 1 milion de ori decat el. A fost incredibil de nepoliticos si asta doar pentru ca i-am cerut sa puna o piesa. Apoi dintr-o data, bodyguard-ul lui m-a impins foarte puternic, iar prietenul meu a aparut ca un cavaler in armura stralucitoare si i-a spus sa-si ia mana de pe mine. Apoi au inceput sa se bata si prietenul meu a tinut piept la sase insi, insa pana la urma l-au pocnit in fata si i-au spart buza. Eram atat de speriata si ma gandeam ce noroc am avut ca era Doug acolo sa ma salveze declara Paris Hilton pe pagina de MySpace.

Steve Angello a scris pe pagina de Twitter ca Imi cerea sa pun hip-hop si am refuzat-o politicos. Dupa aceea m-am trezit ca am fost pleznit de prietenul ei si normal ca am ripostat. Ziua urmatoare dupa incident, Steve Angello a aparut la petrecerea Beatport Pool Party cu un tricou pe care scria I Love Paris, pe cand amicul sau Sebastian Ingrosso a aparut cu un tricou pe care scria Do I look like a fucking jukebox to you?.


Popup detector