Basshunter si Snap vor concerta la Iasi pe 14 octombrie

07 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Autoritatile iesene au anuntat, luni, ca la Sarbatorile Iasului vor concerta Boney M , DJ Bobo , Basshunter , Steve Edwards si Snap, in conditiile in care niciuna din aceste formatii nu a fost votata de ieseni in cadrul unui sondaj initiat de municipalitate.

Astfel, timp de trei luni, iesenii au fost chemati sa voteze pe site-ul oficial al primariei formatiile pe care ar vrea sa le vada in concertand la Iasi, dupa ce, in primavara acestui an, conducerea institutiei publice a asigurat ca orice formatie care va avea cele mai multe voturi va fi adusa in municipiu, informeaza Newsin.

In mai, oficialii primariei au anuntat ca cele mai multe voturi le-au primit Depeche Mode si Scorpions . Ulterior, in luna septembrie, purtatorul de cuvant al primariei, Andrei Trofor, a declarat ca organizarea sondajului a fost deficitara, iar formatiile votate de ieseni nu pot fi contractate.

"Am incercat sa aducem si alte formatii, dar ne-au fost solicitate sume de bani cu mult peste cat ne putem permite noi. De exemplu, UB 40 a cerut 150.000 euro", a spus, luni, primarul Gheorghe Nichita, intr-o conferinta de presa.

Acesta a refuzat sa spuna ce sume vor primi cele cinci formatii contractate. Concertul va avea loc pe 14 octombrie, pe esplanada Palatului Culturii, si va fi urmat de un foc de artificii.

Sursa: Ziare.com


Popup detector