Balkan Hotsteppers la Bucuresti

14 Martie 2011 Beat Factor BeatFactor

Balkanelectro este primul dintr-o serie de evenimente ce-si propun sa expuna publicul roman la fascinatia europenilor pentru zona balcanica. Evenimentul va avea loc in Kristal Glam Club, pe 18 Martie 2011, incepand cu ora 23.00 si-i va avea ca invitati pe Balkan Hotsteppers (Be) si the Gemini Bros.


Pe Balkan Hotsteppers nu-i stie inca aproape nimeni la noi, insa sunt cunoscuti in intreaga Europa ca purtatori ai stindardului balcanic, prin muzica lor ce combina ritmuri contemporane, electronice, cu emotia sarbului, a romanului sau a tiganului din toata zona.


Sam Rabam si Typsy Gypsy, infamii Balkan Hotsteppers, promit o seara incendiara in care vor combina mashup-uri balcanice, klezmer, ska rusesc, hip-hop romanesc si fanfare sarbesti.


Seara va fi deschisa de The Gemini Bros, un duo roman de DJ care chiar sunt frati si chiar gemeni, care va incanta cu un set in care vor mixa techno, funky house, nufunk, funky breaks, mash-up, soul, nujazz, nudisco si freestyle.



Pretul unui bilet este de 20 RON inainte de orele 00:00 si 30 RON dupa. Biletele pot fi achizitionate in incinta Kristal Glam Club in seara evenimentului. De asemenea, Kristal ofera, pentru grupuri de minim 3 persoane, in schimbul bonului de taxi, cate un long-drink pentru fiecare din membrii grupului respectiv.


Popup detector