B Noise si Robyn Mass formeaza un nou proiect clubbing romanesc

01 August 2008 Beat Factor BeatFactor

Un nou proiect a fost lansat oficial pe data de 24 iulie in emisiunea Next Level, care se numeste Noi Doi. La invitatia lui Optick, cei doi artisti si-au dezvaluit identitatea, dupa ce proiectul a fost tinut confidential timp de trei luni.

Noi Doi inseamna B Noise si Robyn Mass (iDJ Booking Agency), iar productiile celor doi au fost ascultate de multi artisti romani, care si-au exprimat interesul deosebit pentru acest proiect in urma auditiei pe pagina de myspace. Printre ei se numara si Vali Barbulescu, care a avut trei piese produse de NoiDoi in setul de la Liberty Parade 2008.

La scurt timp dupa aparitia proiectului, a fost deja semnat un contract cu Material Series, Grecia avand sprijinul lui Mihalis Safras. Primul EP va fi lansat oficial in noiembrie 2008 si va contine trei productii : Pasarica, We Love Circoloco si Left Ri. Cel de-al doilea a fost anuntat pentru Ianuarie 2009 si va contine Gasoline si Chicas Latinas. Cele doua EP-uri vor fi lansare pe suport Digital, C.D. si Vinyl.

Mathias Kaden, Mark Broom si Mihalis Safras si-au anuntat deja intentia de a produce remix-uri pentru cele cinci piese care vor fi lansate in primele doua EP-uri, urmand ca ele sa fie incluse pe cel de-al III-lea EP, care va fi lansat in al doilea trimestru al anului 2009.

Productiile autohtone ale celor doi contin si 2 remix-uri pentru Joy Kitikonti - Joy Energizer si Brothers Vibe - El Baile. Ele pot fi ascultate pe myspace.com/noidoiro


Popup detector