BF Concurs: Mergi gratis la A:RPIA:R in PA:RC

27 Mai 2010 Beat Factor BeatFactor

Evenimentul A:RPIA:R in PA:RC revine si in acest an, pe data de 5 iunie, cu RPR (Rhadoo, Petre Inspirescu si Raresh) in rolurile principale. Raspunde corect la o intrebare si poti merge gratis la eveniment.

In deschidere vor mixa Priku back2back cu Dan Andrei, urmati de catre Praslea back2back cu El Cezere.


Sunt mandria noastra nationala cand vine vorba de muzica electronica, si indiferent ce s-ar spune, sunt printre cei mai importanti reprezentanti ai Romaniei la nivel international. Ei sunt Rhadoo, Pedro si Raresh, trei DJi din Romania care la un anumit moment dat si-au unit fortele si au devenit cel mai bun proiect muzical romanesc - [a:rpia:r]. In Romania incepi sa numeri pe degete petrecerile care ii uneste pe toti trei membrii RPR Sound: Rhadoo, Pedro si Raresh; sunt bune, lungi si rare.


Intra in concurs AICI!


Petrecerea va incepe la traditionala ora 23.00, iar pretul unui bilet este de 20 de lei pana in ora 00.00 si 40 de lei dupa aceasta ora.


DanceTrippin 147: Villalobos & Arpiar @ Circoloco DC10 Ibiza from DanceTrippin.tv on Vimeo.


Cine nu a prins editia de vara trecuta A:RPIA:R in PA:RC, poze sunt disponibile la sectiunea aferenta, iar niste filmulete puteti urmari mai jos.Embed:Embed:Embed:Embed:Embed:


Popup detector