BF Concurs: Invitatii la Dorian Paic in Studio Martin

10 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Despre faptul ca Dorian Paic va mixa pe 19 septembrie in Studio Martin ati mai putut afla si de aici. Insa pentru cei care nu au apucat sa dea scroll pe intregul homepage, avem de oferit doua intrari la aceasta petrecere, plus o invitatie VIP.


Intra in concurs AICI!


Poate ca faimosul club Dorian Gray din Frankfurt a avut cu adevarat influenta asupra numelui lui Dorian Paic, dar fara indoiala, suntem constienti ca radacinile sale muzicale pot fi gasite acolo.

Incepand cu anul 1992, la varsta de 18 ani, Dorian mixeaza la nivel profesional. Primele stadii ale carierei sale le-a vazut la locul de munca, in magazinul de discuri Aer Embargo situat in faimosul club Dorian Gray si mai tarziu, in magazinul de discuri Boy in Frankfurt/Main. Dupa mai multi ani la Dorian Gray, din 1996 pana la inchiderea sa in 2000, el a devenit cunoscut pentru rezidentele de la Monza Club si Spectrum situate in Offenbach. Dorian este, de asemenea, unum din rezidentii Panoramabar din Berlin, unde gazduieste serile Raum...musik. In Frankfurt/Main el este DJ rezident in doua cluburi: La faimosul Robert Johnson Dorian gazduieste noaptea Freebase, impreuna cu Meat, iar din 2004 el este, de asemenea, DJ rezident la Cocoon Club.

Dorian este renumit pentru aptitudinile sale de a mixa, precum si cunostintele sale muzicale profunde, care creeaza un eclectism sofisticat neegalat si face ringul sa danseze. Aceasta reputatie a fost in crestere, i-au adus angajamente peste tot in Europa de exemplu, Barcelona (La Terrazza), Ibiza (Cocoon Amnesia, Circoloco DC10 si Monza Ibiza), Italia (Goa, Cocorico, Kama Kama, Amensia/Milano si altele) si Londra (Mulletover, T-bar, Secretsundaze).

Desi Dorian a avut numeroase aparitii in cele mai bune cluburi si la cele mai prestigioase festivaluri peste tot in Europa el este inca considerat ca facand parte din liga DJ-ilor underground - niciodata nu face compromisuri in seturi lui de DJ si nici in selectia pieselor.

Din 2001, Dorian lucreaza la Freebase Records si a contribuit la a face aceast magazin unul din cele mai bune si mai influente magazine de vinil-uri din Frankfurt.

In acelasi timp, el s-a alaturat Raum...musik ca A&R manager si, in curand, el a devenit co-proprietar, impreuna cu fondatorul Olaf Zern. Ca manager A&R eticheta la Raum ... musik Dorian are o rezultate impresionante - din anul 2003 pana in 2005 a descoperit si a impins carierele mai multor artisti precum Dominik Eulberg, Sweet N Candy si Patrick Chardronnet care au avut primele releas-uri la Raum...musik.

Ca producator el a lansat la label-urile Choke, Raum...musik si Anorak. De asemenea, el a produs piese exclusiv pentru Compilatia Monza si se mixat doua CD-uri ale compilatiei, unul pentru Monza Club Frankfurt si un altul Cocoon Club Ibiza 2008. Anul 2008, ca producator, ii aduce doua proiecte convingatoare - primul proiect "La Peņa Collective" care se intoarce cu un alt succes - La Peņa 002 - si cel de-al doilea proiect, lansat pe amprenta proprie, Dorian continua sa sarbatoreasca aniversarea a 10 ani de Raum...musik. Este o compilatie "Various Artists" livrata in trei parti - primul EP include piesa "Dub 17" a lui Dorian Paic, impreuna cu Chupacabra, de asemenea, cunoscut sub numele de Einzelkind alias Arno Voelker si Miguel Ayala.


Popup detector