BF Audio: Retragere glorioasa a clubului The End (Londra) cu Laurent Garnier

05 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Laurent Garnier si Layo au fost eroii petrecerii de revelion din clubul londonez The End. Locul se va inchide definitiv luna aceasta, dupa ce a scris istorie timp de 13 ani. Beat Factor va prezinta inregistrarea maraton a lui Laurent Garnier si Layo de la NYE party!

Clubul londonez este unul dintre cele mai importante locatii clubbing din lume, iar petrecerea aniversara din 6 decembrie il va avea ca invitat special pe Sven Vath. Inchiderea clubului vine intr-o perioada destul de sumbra a scenei clubbing din Londra, dupa ce locatii cu renume au avut de suferit in acest an. Capitala a pierdut recent cluburile The Cross, The Key, Canvas si Turnmills, club care a supravietuit in ultimii 20 de ani. Singurul club care s-a deschis este Matter, care apartine de Fabric.


Asculta DJ setul lui Laurent Garnier & Layo de peste 550 de minute AICI!


Dar in ciuda aparentelor, povestea clubului The End este normala dupa declaratia lui Layo Paskin, care spun ca orice lucru bun intr-un final se termina. Cred ca este minunat sa poti deschide un club, sa-l patronezi atat de bine si sa-l inchizi intr-un final. Tatal meu si cu mine am construit acest loc alaturi de Mr. C, iar eu si sora mea l-am condus. Mandria pe care o am pentru faptul ca am colaborat toti nu o pot descrie in cuvinte. Am fost toti egali, dar am invatat unul de la altul cu timpul. Mai traditional spus era ca o afacere de familie.

The End in 1995



Popup detector