BF Audio: Noutati de la Etienne Jaumet, AGCG, Steffi, Snuff Crew si altii

10 Ianuarie 2010 Beat Factor BeatFactor

BF Audio: Noutati de la Etienne Jaumet, AGCG, Steffi, Snuff Crew si altii
TAGS:
Mix  audio  bf audio  mixuri  live  DJ Set  live set 

Sectiunea de mixuri AUDIO s-a imbogatit cu cateva update-uri care necesita atentia telespectatorilor. Puteti asculta mixuri noi de la Aeroplane, Etienne Jaumet, Steffi, A Guy Called Gerald si multi altii.


Beat Factor va prezinta pentru prima oara in cadrul sectiunii audio aferente o inregistrare de circa o ora a unui performance inedit ce a avut loc in luna noiembrie 2009 din partea misteriosului proiect muzical Dopplereffekt. Va puteti desfata cu un show a carui gazda este francezul Etienne Jaumet, sau puteti savura un nou mix de la Aeroplane.


Doua alte premiere le reprezinta si un mix recent semnat A Guy Called Gerald, plus o inregistrare de o ora a unui dj set semnat Snuff Crew, luat la cald din Berghain (Berlin). La acest capitol va recomandam si mixul rezidentei Berghain / Panorama, Steffi.


Iubitorii de house / deep house se pot desfata cu un mix de-al lui Kerry Chandler. La capitolul Mixuri de la artisti romani, semnam Bogdan (cu un mix pentru FGM, editie de Craciun), Horace Dan D (care a fost amabil sa ne ofere in exclusivitate un mix recent de-al sau) si un live mix din partea celor doi de la NoiDoi.


Pentru a nu va pierde prin paginile sectiunii AUDIO, va recomandam sa va folositi de facilitatea dedicata utilizatorilor membri de a-si face propriul / propriile playlist / playlist-uri. Si pentru incheiere, puteti asculta cam toate seturile BeatFactor Sessions difuzate pana acum pe Vibe FM, AICI.


Acestea fiind spuse, auditie placuta!



Popup detector