B'ESTFEST Summer Camp 2012 adauga o scena rock

15 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

B’ESTFEST Summer Camp 2012 vine cu o surpriza pentru fanii muzicii rock: o noua scena, dedicata in totalitate acestui gen.


De asemenea, primul nume confirmat in programul B’ESTFEST 2012 si pe noua scena este Kreator, nume reprezentativ al trash-metal-ului european.


Cea de-a cincea editie a festivalului B’ESTFEST va avea loc anul viitor in zilele de 6, 7, 8 iulie, in locatia inaugurata vara aceasta, pe malul lacului Pasarea din Tunari. Daca in cadrul editiilor precedente fanii muzicii rock au avut o zi numai a lor, Aftershock, de data aceasta B’ESTFEST a pregatit o scena speciala, dedicata in totalitate muzicii rock, cu nume „grele” ale genului! Kreator este prima trupa confirmata pe scena de rock si primul nume de pe afisul B’ESTFEST Summer Camp 2012.


B’ESTFEST Summer Camp 2012 va avea loc in zilele de 6, 7, 8 iulie, pe izlazul comunei Tunari care se va transforma din nou intr-un adevarat „parc de distractii” cu scene in aer liber, terase, zone de sport, relaxare si activitati creative alaturi de zona de camping.


Popup detector