Azi incepe festivalul Future Shorts, in Bucuresti

10 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Future Shots, festivalul ce a debutat pentru prima data in Marea Britanie in anul 2003, se va deschide azi, 10 octombrie, in Bucuresti. Evenimentul se va desfasura la Galeriile Artexpo ale Muzeului de Arta Contemporana si promoveaza si premiaza scurtmetraje independente, informeaza site-ul festivalului.

Organizatorii Future Shorts vor sa dea o sansa reala tinerilor care doresc sa se lanseze in cinematografie, oferindu-le o platforma prin care isi pot prezenta creatiile unor audiente impresionante si pot fi remarcati.

In cadrul evenimentului se va prezenta un nou pachet de scurt metraje precum Hotel Chevalier de Wes Anderson cu Natalie Portman, premiera videoclipului The Cinematic Orchestra - To build a home, fiind urmate de o selectie de scurt metraje din Australia, Elvetia, SUA si Noua Zeelanda.

Pe langa multe surprize la Future Shorts va fi si primul rescoring din cadrul Future Shorts Romania sustinut de Silent Strike. Afterparty-ul se deschide cu Seb si va avea ca invitat special pe TAYO, Cool and Deadly, London, UK. Visuals de Kotki. Intrarea costa 20 de lei, iar biletul se cumpara la fata locului.

Sursa: Ziare.com


Popup detector