Azi de implineste 1 an de la moartea lui Michael Jackson

25 Iunie 2010 Create It BeatFactor

Astazi, 25 iunie, se implineste un an de la moartea lui Michael Jackson. Au fost 365 de zile in care publicatiile straine s-au intrecut in aberatii si controverse legate de maestrul funk, 365 de zile in care unii au incercat sa castige bani pe seama lui, dar cel mai important, au fost 365 de zile in care milioane de oameni i-au reascultat muzica nostalgici.

De la bucatareasa si garzi de corp, pana la medici, prieteni, politicieni – toata lumea si-a permis sa-si dea cu parerea despre Michael.

Presa era avida dupa inedit si ar fi stat de vorba inclusiv cu sobolanul de la subsolul casei lui Michael, doar, doar ar fi fost rost de ceva senzational, extraordinar, mirific.



Michael Jackson a murit dupa ce a fost internat de urgenta in coma la un spital din Los Angeles, in urma unui stop cardiac.

Dupa o indelungata ancheta a Politiei, s-a ajuns la concluzia ca Michael a murit din cauza unui cocktail de medicamente. Vinovat pentru decesul artistului este considerat doctorul sau, Conrad Murray, care il ingrijea la domiciliu. Acesta a fost acuzat de ucidere prin imprudenta, dar continua sa-si practice meseria in California.

Curiozitati despre Michael:

Michael Jackson purta o peruca, atunci cand a murit, suferind de calvitie in stare avansata. In stomac, medicii au descoperit numai urme de pastile si nici un aliment ingerat in ultimele 24 de ore de viata. Cicatricele demonstrau ca megastarul a suferit cel putin 13 operatii estetice.

Autopsia mai releva ca avea rani inexplicabile in genunchi, mici echimoze si taieturi pe spate, indicand o cazatura recenta. Urme de injectii au fost decoperite in mai multe parti ale corpului.

Deasupra urechii drepte, Michael avea o bucata de piele lipsa, rezultat al unui accident petrecut in 1984, pe vremea cand filma o reclama la Pepsi. Coastele rupte au fost explicate prin incercarile disperate de resuscitare.

Trei injectii cu adrenalina au fost facute in inima, penetrand miocardul, in timp ce o a patra a ratat `tinta`, oprindu-se intr-una dintre coaste.


iteste mai mult: De un an, fara regele Michael Jackson | Bestmusic.ro


Popup detector