Avi & Rudi de la Activ despre nasterea imnului Liberty Parade 2009

13 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Avi si Rudi de la Activ, doi dintre artistii care s-au implicat in crearea imnului Liberty Parade 2009, au stat de vorba cu organizatorii Liberty Parade si le-au povestit despre cum a luat nastere Revolution, imnul din acest an al evenimentului.


1. Cat ati facut pauza de studio inainte sa iasa Revolution?


Nu am facut pauza niciodata. Lucram la mai multe proiecte simultan. Acesta este unul dintre ele.


2. Ce muza v-a inspirat de data aceasta? Soarele, plaja? Sau poate Bucurestiul :)


Atmosfera de la Liberty Parade :)


3. A avut loc toata lumea in studio? Vad ca la imn a lucrat o echipa maricica :D


Am stat cam inghesuiti … noroc ca am avut aer conditionat. Baietii de la Play and Win au lucrat la Constanta … noi, impreuna cu Optick si Andi, in studioul radio.


4. Aveti deja experienta in a produce un imn pentru un dance event. Care sunt ingredientele ca sa ajunga pe buzele tuturor? Sau mai degraba care este reteta?


Well, de fiecare data incepem cu groove-ul … anul acesta am vrut sa fie putin diferit, tocmai din acest motiv… toata echipa a fost de acord sa fie o voce feminina de afara.


5. Tara McDonald – Liberty Parade 2009 Anthem… How come?


Trebuie sa recunoastem ca nu a fost usor, dar Echipa Roton a facut treaba superbuna.


6. Cum s-a pastrat Liberty Parade atatia ani ca cel mai tare eveniment dance de strada? Care este cheia succesului din punctul vostru de vedere (cunoasteti foarte bine piata dance)?


Liberty Parade este mai mult decat un eveniment..este o stare de spirit … este … un fenomen … este … acel lucru pe care vrei sa-l traiesti la nesfarsit.


Puteti asculta Revolution mai jos:



Embed:


Popup detector