Avem Pendulum DJ Set anul acesta la Arenele Romane, pe 14 mai

28 Ianuarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Se pare ca anul acesta vom avea parte de o adevarata ploaie de evenimente tari din partea Arena DnB, daca e sa verificam pagina de facebook crew-ului care ne aduce ritmurile de dubstep si DnB la Arenele Romane . Si mai tare este ultima stire provenita de la Vlad Verde, sufletul si vocea Arena DnB, cum ca, pe 14 mai vom dansa si sari in delir pe muzica celor de la Pendulum, mai precis un dj set din partea lui MC Verse. Nu, nu a venit inca ziua in care sa avem intreaga trupa pe vreun stadion a capitalei, cu zeci de mii de spectatori, dar asteptam cu nerabdare acea zi.


Lucrurile suna bine chiar si asa, daca e sa ne aducem aminte de ultima vizita a lui MC Verse la Arenele Romane, in noiembrie 2009, cand s-a creat un dezmat general desi afara era ditamai viscolul iernii. Vestea buna in cazul acesta este ca, cel putin din punctul de vedere al vremii, ne vom putea elibera de toate inhibitiile si ne vom putea da drumul ghidati de personalitatea cel putin magnetica a lui MC Verse.


Cat despre Pendulum, actualmente este in plin turneu de promovare a albumului Immersion pe teritoriul nord american, unde acesta abia a fost lansat, cu o intarziere de aproape un an fata de Europa si Australia.


Turneul americam a coincis cu lansarea ultimului single de pe Immersion si anume, Crush. Single-ul se bucura de o promovare atat sub forma fizica, cat si pe iTunes, dar mai proaspat are si un videoclip.


Prima ocazie de a fi impreuna cu cei de la Arena DNB o avem in Martie, pe data de 5, cand Emalkay va mixa la Arenele Romane. Emalkay este unul dintre cei mai titrati DJ de la Dub Police si prezenta lui la Arenele Romane promite senzatii de neuitat.



Popup detector