Atomic Hooligan mixeaza la Selectro maine seara

17 Martie 2009 Beat Factor BeatFactor

Atomic Hooligan, vine in Romania, pe data de 18 martie, in clubul Expirat din Bucuresti, in cadrul party-ului Selectro. The Hooligans reprezinta o mbinare perfecta de hip hop, house, breaks, electro, nu rave si djing de calitate.

Atomic Hooligan au fost votati n top cinci n mod constant n ultimii patru ani, la Breakspoll Awards. Terry Hooligan a dus sound-ul foarte departe, iar reputatia lor continua sa creasca. Programul lor extrem de ncarcat s-a datorat ntotdeauna n buna parte si impresionantului catalog de remix-uri pe care l au la activ. Recent au semnat remix-uri pentru nume ca Groove Armada, Underworld, Tomcraft, M.I.A., The James Brown Band, Dune, ILS, N.E.R.D. De asemenea este de remarcat faptul ca la Breakspoll 2005 au primit premiul pentru "Albumul Anului", s-au clasat printre primii 10 n Topul Albumelor Anului organizat de DjMag, iar la Breakspoll 2008 au fost votati "Best Live" . n tot acest timp programul de djing al duo-ului Atomic Hooligan a continuat sa fie la fel de plin, numarnd turnee n Asia, Australia si America de Nord confirmate n urmatoarele 6 luni, precum si o serie de evenimente n orase din Marea Britanie si din restul Europei n perioada imediat urmatoare.Asteptati-va ca acest eveniment sa fie o explozie de energie pura! Atomic au cstigat in 2008 - 2009 Best Live Act la Breakspoll! Ultimul lor album a aparut pe 31 Martie 2008 la "Botchit & Scarper " si se numeste "Sex Drugs And Blah Blah Blah".

Vor mai fi la pupitru D-Laid, Marika si Tomasan. In Other Side mixeaza Marco Briguglia.

Atomic Hooligan - I Don't Care:Atomic Hooligan @ stopline, Grodno 31/08/2007:Underworld - Born Slippy (Atomic Hooligan remix):Popup detector