Astazi se lanseaza UGG in Romania

03 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Astazi, 3 noiembrie, este data la care se lanseaza in Romania inca un brand de fashion, mai exact UGG Australia, prin Elmec Romania. Colectia toamna-iarna 2009 UGG Australia va fi prezentata prezentata astazi in cadrul unui eveniment care va avea loc la Palatul Bragadiru din Bucuresti, cu Vania ca invitat special.


Cizmele din piele de oaie sunt folosite de australieni de peste 200 de ani. Istoria UGG Australia incepe din anul 1978, cand Brian Smith, un tanar surfer a plecat intr-o calatorie in Statele Unite luand cu el o geanta cu aceste produse care erau folosite de surferii din Australia pentru comfortul termic al piciorelor inainte si dupa ce ieseau din apa rece a oceanului.


Brian Smith s-a stabilt in California alaturandu-se unei comunitati de surferi care au adoptat imediat cizmele atat pe plaja cat si pe strada, au creat un trend si au pus bazele unuia dintre cele mai cool brand de fashion - UGG Australia.

In anul 1995, Deckers Outdoor Company a achizitionat compania UGG Australia. Pana in anul 1998 linia de produse s-a dezoltat continuu si includea 2 modele de cizme, patru modele de papuci si alte cateva modele de incaltaminte casual. Din acel an, UGG Australia a facut primii pasi in lumea produselor de incaltaminte de lux, pozitionandu-se ca un brand premium si beneficiind de strategii de distributie, comunicare si marketing, adecvate.

Imaginea sic si comfortul deosebit oferite de produsele originale UGG au asigurat un succes de piata imediat si in scurt tip incaltamintea imblanita a inceput sa fie ceruta de toti trend setterii din marile “capitale ale modei” - Milano, Paris, New York, Londra.


UGG a devenit un substantiv comun, o denumire generica a cizmelor Australiene cu un design atat de usor de recunoscut. Pentru succesul inregistrat, UGG, a fost supranumit de catre “Footwear news” Brandul Anului in 2003 si a creat, practic, o noua categorie/stil aparte de incaltaminte.

Pentru realizarea articolelor de incaltiminte, UGG foloseste piele de oaie de inalta calitate tratata special pentru a asigura atat confortul termic cat si o ventilatie atat de necesara piciorului.


Tratamentele speciale aplicate ambelor fete fac ca materialul sa devina rezistent si moale, in acelasi timp. Pielea de oaie utilizata de UGG Australia permite circulatia aerului, mentine piciorul uscat si actioneaza in acelasi timp ca un termostat natural ce pastreaza temperatura piciorului foarte aproape de temperatura corporala indiferent de conditiile din mediul exterior.

Stilul UGG a inceput sa fie abordat de curand si in Romania de catre toti nonconformistii modei care au dorit sa fie printre primii care intra in comunitatea UGG.


Popularitatea brandului a determinat ca din ce in ce mai multi romani pasionati de moda si stil sa isi doreasa sa aiba in garderoba cel putin 2 perechi de UGGs – o pereche pt primavara-vara si o pereche pt toamna-iarna.

Toamna aceasta visul lor s-a indeplinit. Colectiile originale UGG Australia sunt disponibile si in Romania; fanii brandului isi pot alege perechea preferata din magazinele Famous Brands, si mai nou din magazin KIX – noul concept multibrand de magazin de pantofi lansat in AFI Palace Cotroceni.


Popup detector