Astazi s-a inchis sezonul de petreceri Circoloco din Ibiza

08 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Astazi, 8 octombrie, s-a inchis sezonul de petreceri Circoloco de la DC 10, Ibiza. Line up-ul a fost format din 28 de DJ-i, intre care si romanii Pedro si Rhadoo.

Circo Loco a devenit intre timp un brand international care poate fi exportat in orice oras, fie ca vorbim de Londra, Madrid, Roma sau Bucuresti. Reteta este simpla si de succes: se ia unul sau mai multi DJ-i din brandul circului nebun, se adauga o promovare pe masura, se gaseste un loc mai mult sau mai putin conventional si gata! In Romania, Circo Loco a fost importat in mai multe randuri, de catre The Mission si Sunrise, doua branduri de evenimente.

Pentru "closing party"-ul din acest an, brandul Circoloco a pregatit o petrecere cu 28 de DJ: Dinky, Vera, Dorian Paic, Argentis Brito & Pier Bucci Live, Matthias Tanzmann, Timo Maas, Andrea Ferlin, Davide Squillace, Thomas Melchior, ZIP, Manu L, Cherry, Jamie Jones, Mirko Loco, Tania Vulcano, Luciano, Cirillo, Clive Henry, Jose De Divina, Pedro, Andrew Grant, Sossa, Fabrizio, Dan Ghenacia, Rhadoo, Rene si System Of Survival.


Popup detector