Asian Dub Foundation Soundsystem concerteaza si in Bucuresti

02 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce in urma cu cateva saptamani va anuntam ca Asian Dub Foundation Soundsystem vor concerta in Brasov pe 19 aprilie, in cadrul SLR 4, trupa britanica va sosi cu o zi mai devreme, 18 aprilie, si in Bucuresti, in clubul Fabrica (fostul Test Point).

Formula Asian Dub Foundation din Bucuresti va fi DJ Vader & Spex MC aka Invasian Krew Killah si Rock I.D., mai exact unul dintre DJ-ii colaboratori ai ADF, unul dintre lead vocalistii Asian Dub Foundation respectiv Rocky Singh, cunoscutul percutionist / tobar al aceluiasi collective.

DJ Vader a reusit sa surprinda de-a lungul carierei sale prin varietate, croindu-si drumul in scena underground din Regatul Unit atat ca DJ de drum&bass si grime cat si ca MC orientat mai mult spre garage. Calitatile sale nu s-au oprit in fata mixerului sau a microfonului, Vader lansand crew-ul / record label-ul Invasian Krew Killah impreuna cu unul dintre cei mai cunoscuti si experimentati MC din UK din acea perioada in persoana lui Spex care petrecuse mai bine de 8 ani in lumina reflectoarelor ca MC al collective-ului Asian Dub Foundation.

Spex a lansat impreuna cu ADF 2 albume si le-a promovat worldwide prin live-uri si reprezentatii de soundsystem. Alaturi de cei 2, pe scena va urca inca unul dintre membrii ADF, Rock I.D., tobarul cu ajutorul caruia show-urile Asian Dub Foundation au devenit istorie, Rocky Singh, pe numele sau real, impartind pe rand scena alaturi de Asian cu trupe ca Radiohead, Travis, Oasis, Red Hot Chilli Peppers, Coldplay sau Audioslave.

Pe langa live set-ul performat de Invasian Krew Killah vor performa din scena locala Seb & TRG ( Infamous), Gojira , D-laid. Portia de visuals va fi asigurata de Optic Cluster & Ani Lumina.

Accesul la locatie va fi permis doar persoanelor peste 18 ani in timp ce biletele pot fi achizitionate in avans la pretul de 35 lei pe www.bilete.ro sau www.ticketpoint.ro sau la intrare la pretul de 45 lei.


Popup detector