Asculta opera The Knife - Tomorrow, In a Year - FULL

03 Martie 2010 Create It BeatFactor

The Knife au revenit cu un nou material, Tomorrow, In A Year. Pentru neinitiati, trupa a venit cu cea mai inedita colaborare: muzica electronica si opera.

Cei de la ITM.com au postat astazi pe site-ul acestora albumul The Knife - Tomorrow, In A Year, si acum poate fi ascultat si pe beatfactor.

Noul disc The Knife a fost inregistrat impreuna cu Mt. Sims si Planningtorock, si prezinta cea mai noua calatorie muzicala a celor The Knife, mai exact, o incercare de a realiza soundtrack-ul pentru Origin Of The Species - Charles Darwin.


Total neasteptat din partea unor producatori de muzica electronica, dar nu si din partea The Knife. Nu ne-ar mira ca ei sa fie iamamiwhoami.

Cuvintele sunt de prisos in ce priveste acest album, asa ca sfatul nostru este sa-l ascultati.


Poate nu acum, poate nu maine, poate nu peste o luna, poate peste 2 ani, cand veti avea o stare de spirit suficient de buna si de -open- incat sa-l digerati, pentru ca, fara indoiala, Tomorrow, In A Year, este complet diferit de tot ceea ce The Knife au produs pana in acest moment si este, in acelasi timp, un album greu si marcant.

Take your time. Really. Coz this is the Twilight Zone :)

Credits to inthemix.com

The Knife - Tomorrow, In A Year - Disc 1



The Knife - Tomorrow, In A Year Disc 2










Popup detector