Asculta imnul Liberty Parade 2012 (AUDIO)

21 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Cel mai mare eveniment dance de strada din Romania, Liberty Parade, se pregateste sa uimeasca din nou lumea, impreuna cu fanii alaturi de care se antreneaza energic de 11 ani.


Liberty Parade, eveniment organizat de Radio 21 si ajuns la cea de-a 12 editie, urmeaza sa se desfasoare pe 28 iulie, pe Liberty Parade Arena (plaja dintre Venus si Saturn), avandu-l ca invitat special pe celebrul Roger Sanchez.


Liberty Parade 2012 beneficiaza acum de un super imn compus si interpretat de RADIO KILLER. Imnul Liberty Parade 2012 se numeste “Is It Love Out There” si transmite feeling-ul care se regaseste in zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena.


"Este o piesa plina de energie, de vara, care transmite un vibe optimist si care ne reprezinta. Ne-am dorit foarte mult sa avem o contributie la imnul Liberty Parade, mai ales ca Paul participa in fiecare an la acest festival,” au spus Paul Damixie si Lee Heart, cei doi membri Radio Killer,Radio Killer a devenit primul proiect de DJ din Romania care a reusit sa intre in playlist-ul BBC Radio One cu piesa “Lonely Heart”. Imnul Liberty Parade 2012 – Radio Killer – Is It Love Out There – a fost produs in studioul Hahaha Production si poate fi ascultat mai jos.Liberty Parade este unul dintre cele mai importante evenimente dance din Romania. Pentru ca isi doresc ca fanii Liberty Parade sa fie prezenti si in acest an alaturi de cei mai buni Dji pe Liberty Parade Arena, organizatorii au inceput deja pregatirile pentru 28 iulie 2012 si promit sa anunte cat mai curand toate detaliile legate de line-up evenimentului.


La editia Liberty Parade din 2011, care s-a desfasurat pe 30 iulie pe plaja dintre Venus si Saturn, au fost prezenti peste 80000 de iubitori ai muzicii dance. Invitatul de seama a fost DJ-ul de origine iraniana, Sharam. Alaturi de el, pe scena au urcat Christian Green, Val LaVille, Liviu Hodor & DJ Andi , DJ Allen, DJ Optick, Adrian Eftimie , Vika Jgulina si Raoul Russu. LIBERTY PARADE a demonstrat in 2011, in al 10-lea an de existenta, ca reprezinta cu adevarat un standard de performanta muzicala in zona electro, ce va fi greu de depasit.


Popup detector