Artistii Sunrise ataca orasul Offenbach

21 Mai 2009 Beat Factor BeatFactor

A venit vara! E timpul ca marile orase sa-si arate partea cea mai atractiva. Daca au privilegiul ca orasul lor sa fie localizat pe malul apei, locuitorii de abia asteapta sa devina mai fericiti si mai relaxati pentru a se integra perfect in atmosfera tipic mediteraneana. Pornind de la aceasta idee, Offenbach si-a deschis portile pentru a putea primi cat mai multi turisti, in port, pe plaja King Kamehameha Beach Clubs. S-au adus tone de nisip si palmieri.


Offenbach e gata sa gazduiasca nenumarati turisti in cautarea unei evadari din cotidian si marea de iubitori de muzica care doresc sa-si vada favoritii la diverse festivaluri in aer liber.


In acest weekend, cei care se gasesc prin zona, se vor bucura de un spectacol adevarat pe insula din port. Evenimentul originar din Rhein-Main-Gebiet "Tingle Tangle Club" si agentia "Sunrise Booking" aduc la festivalul Dunenfestival "Sunrise at the Beach" din Offenbach o serie de star-uri locale, nationale si internationale ale scenei House si Tehno.


Sunt prevazute doua scene: Scena SUNRISE si Scena TINGLE TANGLE.


De cand a fost descoperit, dj Rhadoo/ Romania este intr-o continua ascensiune. Dupa ce a cules mai multe premii importante in industria muzicii electronice din Romania, Rhadoo a luat cu asalt scena internationala si s-a impus repede la labelul Cadenza a lui Luciano. Remixurile lui sunt apreciate peste tot. Impreuna cu Pedro,care va fi si el prezent la acest eveniment si Raresh, a pus bazele label-ului A:rpia:r, proiect nascut din pura pasiune, fara nici o tinta de natura financiara. Cu timpul au devenit foarte apreciati, Rhadoo, Pedro si Raresh mixind acum in cluburi din Berlin, Londra, Dublin, Madrid si alte metropole ale lumii. Au fost rezidenti in clubul deja celebru din Ibiza, DC 10 si sunt tratati de ceva vreme drept favoriti ai lui Ricardo Villalobos.


Astazi, la Offenbach, Rhadoo si Pedro au ocazia sa se re-intalneasca si sa mixeze din nou impreuna cu bunii lor camarazi din tara: Praslea, El Cezere si Kozo. Cap de afis al scenei Tingle-Tangle este faimosul producator Reboot, a carui piesa "Ronson" de la Cocoon Recordings a avansat de putin timp la stadiul de hit al verii. Asta dovedesc si remixurile lui Frank Heinrich la label-uri precum Moon Harbour, Supplement Facts, Be Chosen, Rotary Cocktail sau Get Physical. Productiile proprii lansate la label-uri precum Motiv, Below sau Cadenza i-au trasat producatorului drumul catre elita scenei de muzica electronica. Pe acelasi drum se afla si "partenerul" lui Reboot, Sebastian Lutz, care s-a lepadat de curand de statutut de "dj local" si in urma productiilor lansate si a contactelor dobandite a ajuns sa mixeze la nivel national. Lineup-ul se inchide cu rezidentii de la Tingle-Tangle: The Saint, Timos si duo-ul de DJ Phunkrealism. Dupa ce a apus soarele si am admirat panorama zgarie-norilor din Frankfurt mergem mai departe catre afterhours in Hafen 2, unde artistii prezenti la evenimentul de pe plaja , ne vor onora din nou cu prezenta lor in spatele platanelor.


SAMBATA, 13.06.2009

SUNRISE AT THE BEACH

DE LA ORA 15:00 PANA LA ORA 01:00 LA CLUBUL KING KAMEHAMEHA BEACH

HAFENINSEL 2 OFFENBACH

DE LA ORA 24:00 PANA LA OPEN END AFTERHOUR LA HAFEN 2 OFFENBACH

BILETE IN AVANS 10 Euro / LA LOCATIE 15 Euro

SUNRISE-FLOOR:

RHADOO (CADENZA / A:RPIA:R / ROMANIA)

PEDRO (CADENZA / A:RPIA:R / ROMANIA)

PRASLEA (A:RPIA:R / ROMANIA)

EL CEZERE (A:RPIA:R / ROMANIA)

KOZO (A:RPIA:R / ROMANIA)

TINGLE TANGLE-FLOOR:

REBOOT (CADENZA / COCOON / OFFENBACH)

SEBASTIAN LUTZ (BOUQ. / HANAU)

PHUNKREALISM (TINGLE TANGLE / OFFENBACH)

TIMOS (SONIDO / FRANKFURT)

THE SAINT (TINGLE TANGLE/8BIT / FRANKFURT)


sursa: sunrise.ro


Popup detector