Artistii Electro Events in afara granitelor

22 Iulie 2009 Beat Factor BeatFactor

Mihai Popoviciu, Jay Bliss si Zanga de la Electro Events vor mixa in strainatate in perioada care urmeaza. Jay Bliss va mixa in vara aceasta in doua locatii speciale in afara granitelor. Prima locatie este in Bulgaria la Burgas in data de 11 august, iar a doua in Amsterdam pe 29 august la binecunoscutul festival "Voltt Loves Summer". Jay Bliss va fi alaturi de artisti precum Richie Hawtin, Paul Ritch, Raresh, Marco Carola si multi altii. Mai multe despre festival puteti afla accesand volttfestival.hyves.nl.


Mihai Popoviciu este deja un dj care are un trecut indelungat pe scena clubbing din afara Romaniei, iar acest sfarsit de an este unul plin de petreceri peste hotare. Va mixa in clubul Watergate din Berlin alaturi de Markus Homm, in cadrul unei petreceri organizate de labelul Highgrade. Watergate este unul din cluburile de renume international, un club care a scris istorie pe scena clubbing din Germania. Pe 12 septembrie il gasim in clubul Jazzit din Salzburg. In data de 10 octombrie va mixa in unul din cele mai apreciate cluburi din Spania, la Goa din Madrid, iar pe 16 octombrie va mixa alturi de Markus in clubul Planetarrium din Viena.

Zanga, una din certitudinile noii generatii de dj-i , se afla la primul lui party peste granite. Va mixa la Burgas alaturi de Jay Bliss pe 11 august. Burgasul este binecunoscut datorita festivalului de renume "Spirit of Burgas".



Popup detector