Artisti noi la TM Base 2010

21 Septembrie 2010 Beat Factor BeatFactor

Asa cum ati putut afla deja din aceasta stire, festivalul timisoarean TM Base va avea loc in perioada 14-16 Octombrie 2010.


Prezent de treisprezece ani in peisajul muzical romanesc, festivalul continua sa fie un punct de reper pentru iubitorii de muzica electronica urbana din Romania.


Initiat in 1998 – Festivalul TMBase a inceput prin a prezenta artisti si acturi live autohtone din diverse genuri ale muzicii electronice trecand de la spatii dedicate concertelor la caracteristicile hale industriale dezafectate pentru a tine pasul cu numarul in crestere al participantilor si a oferi un cadru aparte evenimentului.


Festivalul urmareste promovarea evolutiilor muzicale valoroase gazduind pe scena sa unele dintre cele mai importante nume internationale – acoperind o gama larga de genuri si stiluri (de la hip-hop, electronica si drumandbass pana la dubstep, electro si experimental )– alaturi de unii dintre cei mai valorosi artisti autohtoni dar si proiecte si acturi la inceput de drum, in spatii neconventionale (hale si complexe industriale dezafectate) din inima orasului, reinterpretand caracterul spatiului.


Din 1997 pana astazi scena festivalului a gazduit artisti internationali de renume precum: Pendulum, Dieselboy, Freestylers, High Contrast, Beardyman, London Elektricity, Benga, Wax Tailor, C2C, The Qemists, Netik, The Hacker, Dj Cam, Deekline, Ragga Twins, Atomic Hooligan, Aquasky, Navigator MC, Noisia, Lords of Fitness si multi altii.


Startul TM10Base se va da pe data de 14 Octombrie, in Setup Venue, printr-un opening night marca Red Bull Music Academy. Vor performa Cosmin TRG si Minus (reprezentantii Romaniei la RBMA), plus Dorian Concept din Austria si Kidkanevil din Marea Britanie.


Serile de vineri, 15 Octombrie si sambata, 16 Octombrie, vor avea loc in halele Fructus, aceeasi gazda ca si la ultimele doua editii de TM Base. Din line up fac parte Camo & Krooked, Addictive TV, Jenna G, Kabuki, Disaszt, Black Sun Empire, Diry Phonics, Hudson Muhawke, Suie Paparude, Stamina MC, Jay Cunning, Fearless MC, Limun, Subcarpati, Mighty Boogie, Bread & Butter, line up-ul pe zile urmand a fi anuntat ulterior.


Pretul de acces pentru TMBase Opening Night, precum si pentru festival va fi anuntat in curand. Biletele si abonamentele se vor vinde doar la poarta.





Popup detector