Artisti noi la Peninsula 2012: Netsky si N.O.H.A.

07 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Oferta muzicii electronice a Peninsulei a concurat, la fiecare editie, cele mai apreciate evenimente de gen si nici cea de a zecea editie nu se lasa mai prejos.


Invitatul special drum and bass va fi sambata, 25 august, belgianul Boris Daenen, aka Netsky. Primul sau album, de liquid drum and bass l-a propulsat direct in primul plan al petrecerilor electronice, iar in toamna acestui an belgianul de doar 23 de ani tine sa ridice stacheta si sa lanseze un album de drum and bass si elemente de electro-house si dubstep, ba chiar cateva instrumente live.


Cea mai buna echipa N.O.H.A. – asa descrie presa de specialitate actuala componenta a Noise Of Human Art, un proiect muzical ambitios construit de Philip Noha in urma cu aproape 20 de ani si care nu inceteaza sa uimeasca fanii prin iscusinta cu care amesteca drum and bass-ul si influentele culturale ale membrilor sai care provin din intreaga lume.


Vocea Camilei de Oliveira se va auzi din nou pe sunetul tornadei de energie care se dezlantuie pe scena mare a Peninsulei, pe 25 august 2012.


”In noua editii de Peninsula am invatat multe de la fanii nostri, iar atunci cand e vorba de baietii de la Suie Paparude pentru noi a devenit limpede: nu e completa petrecerea electronica fara ei. Putem pune DJ de top in spatele platanelor, dar seturile din zori de zi, marca Suie, inca nu le-a intrecut nimeni. Dobrica, Michi si Bean vor fi headlinerii zilei de sambata in arena muzicii electronice, astfel ca de la ora 1 noaptea poate incepe deja petrecerea.”


Iar pentru ca metalul finlandez este cel mai bine digerat cu putin heavy metal romanesc, baietii de la Trooper vor urca duminica, 26 august, pe scena mare, cu doar cateva ore inainte de trupa Children of Bodom. Ultima aparitie discografica – Voodoo – a fost sarbatorita cu 12 concerte de succes in Romania, astfel ca baietii nu pot lipsi nici de la Peninsula.


Din zona blues-ului, avem placerea sa il primim din nou pe maestrul Mike Godoroja si the Blue Spirit care aduc anul acesta la Peninsula un nou material discografic, ce pare a fi creat special pentru atmosfera celui mai mare eveniment in aer liber din Transilvania: piesele de pe Hippie Blues vor incanta, cu siguranta, fanii muzicii de calitate! Parafrazandu-l pe Mike: Va rugam sa aveti o Peninsula frumoasa!


Din Ungaria vor concerta la Peninsula 2012 punk-rockerii de la Alvin Es a Mokusok sambata, 25 august, iar targumuresenii de la Votska vor demonstra duminica, 26 august, cu ce au impresionat juriul si publicul concursului national de talente Mediabefuto, astfel ca au fost invitati la Peninsula.


Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse in vanzare in reteaua de magazine Eventim si pe www.eventim.ro. Pana pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei si a unui bilet de o zi 40 de lei, iar dupa aceasta data, respectiv in timpul desfasurarii evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei. Festivalul Peninsula 2012 va avea loc intre 23 si 26 august pe malul Muresului, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend din Targu Mures.


Cele mai proaspete informatii despre cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula le puteti gasi si anul acesta pe pagina oficiala www.peninsula.ro, precum si pe pagina de Facebook a evenimentului.


foto


Popup detector