Arne Weinberg ar putea lansa la Transmat

05 Ianuarie 2010 Create It BeatFactor

Arne Weinberg, producatorul german de techno, ar putea fi responsabil pentru urmatorul release Transmat. Desi nu este nimic confirmat, sansele ca acesta sa produca urmatorul EP Transmat sunt foarte mari.

Majoritatea producatorilor de techno se indreapta catre Berlin, un soi de Mecca a techno-ului actual, dar nu si Arne, omul care si-a contruit un CV impresionant in ultimii 10 ani. Acesta a ales sa locuiasca in Scotia, in Glasgow mai exact, lasand in urma ceea ce are de oferit Berlinul si Germania in general.

2009 a fost un an bun pentru Weinber, desi labelul sau AW-Recordings si-a inchis portile, un altul s-a nascut, Demetric, iar 2010 promite sa fie incitant si productiv, mai ales ca se pregateste si un release pentru Transmat.


"Aparent acest lucru se va intampla, ceea ce evident, pentru mine este un vis implinit. Transmat este unul dintre cele mai influente labeluri pentru mine si sunt foarte onorat ca lui Derrick May ii place muzica mea si vrea sa scot ceva pentru el. Inca nu am o confirmare exacta sau un calendar al release-ului, insa sper sa se concretizeze. Si chiar daca nu se concretizeaza, sunt mai mult decat multumit ca Derrick imi asculta muzica", a declarat acesta intr-un interviu pentru Infinitestatemachine


Popup detector