Armin van Buuren va avea propriul joc video pe Nintendo Wii

21 Mai 2009 Saint BeatFactor

Industria jocurilor video a evoluat foarte mult in ultimii ani, iar cel mai important este faptul ca multe dintre companiile IT au posibilitatile de a realiza un joc, prin care utilizatorul sa poata intra in pielea unei celebritati.

Ultima inventie in materie vine din partea Foreign Media Games, care vor lansa in toamna ‘Armin van Buuren – In The Mix’, un joc ce va fi disponibil exclusiv pe consola Nintendo Wii. Acesta va oferi jucatorilor sansa sa experimenteze virtual, cum e sa fii un DJ de superclasa.

Noul joc va avea o baza de data foarte mare in care sunt incluse piese si remixuri faimoase si totodata va contine materiale exclusive si nelasnsate vreodata.

“Am fost un pasionat al jocurilor de cand ma stiu si desigur sunt innebunit dupa muzica” declara Armin van Buuren. “Tehnologia pentru mixat a fost imbunatatita foarte mult in ultimii ani. Poti implementa foarte multe efecte in seturi si poti sa pleci intr-o calatorie muzicala incredibila impreuna cu audienta. Acum poti descoperi cat de grozav este sa-ti mixezi muzica proprie chiar la tine in sufragerie. Acest joc arata perfect stilul meu de DJ, dar iti poti folosi propriul stil.”


Popup detector