Armin Van Buuren, vanzari cat pentru doua Discuri de Aur in Romania

04 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Casa de discuri ROTON l-a surprins pe Armin van Buuren si i-a decernat doua Discuri de Aur in cadrul Amsterdam Dance Event, cel mai important eveniment de muzica electronica din Europa, pentru doua dintre albumele vandute in Romania, "Imagine" si "A State of Trance 2008".

Albumul "Imagine", promovat in timpul turneului "Armin Only Imagine", contine multe hit-uri printre care si cel de-al doilea single extras "In and out of love", in colaborare cu Sharon den Adel, una dintre cele mai difuzate piese din Romania Top 100, mentinuta in top chiar si dupa un an de zile de la lansare.

Olandezul a avut un an plin si nu se opreste aici. In toamna lui 2009, va iesi pe piata muzicala din Romania cu cea de-a patra serie Universal Religion, ce contine inregistrari de muzica live din timpul unor concerte deosebite.

De curand, in timpul emisiunii A state of Trance, a fost lansat noul single “Broken Tonight” realizat in colaborare cu artistul olandez Roel van Velzen, piesa care va face parte de pe viitorul album, single despre care v-am mai povestit in aceasta stire.


Sursa: VibeFM


Popup detector