Armin Van Buuren la puterea a sasea

13 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Dj-ul numarul 1 in lume, Armin van Buuren, a primit cu cateva zile in urma, sase nominalizari in cadrul International Dance Music Awards, eveniment ce are loc in Miami.

Organizatorii au anuntat ca celebrul dj a fost nominalizat la urmatoarele sase categorii: Best Progressive House/Trance Track , Best Music Video pentru colaborarea sa cu Sharon den Adel pentru In & Out of Love, Best European DJ, Best Global DJ, Best Radio Mix Show DJ si nu in ultimul rand Best Full Leght DJ Mix pentru compilatia sa A State of Trance 2008.

Armada Music, labelul manageriat de Armin van Buuren, unde dj-ul isi lanseaza piesele, a fost numit la 13 categorii, devenind cel mai nominalizat label olandez de pana acum.

In fiecare an, in Miami are loc Winter Music Conference, unde participa peste 62 mii de vizitatori din peste 70 de tari, de la dj si artisti pana la directori de label-uri. Pentru o intreaga saptamana centrul atentiei industriei muzicale dance este caldurosul Miami! O parte importanta a acestui eveniment este constituita de show-ul IDMA (International Dance Music Awards) in cadrul caruia pentru 51 de categorii vor fi premiate!

Noul single semnat Armin van Buuren, numit Unforgivable, pentru care dj-ul a lucrat alaturi de Jaren continua sa urce in clasamentele de specialitate, urmand ca in scurt timp sa ocupe pozitii de top!

Labelul Dance Arena al casei de discuri Roton va lansa in Romania, impreuna cu Armada Music un album de remixuri ale pieselor incluse pe albumul IMAGINE, pentru care Armin a lucrat cu numerosi dj, cum ar fi Martin Roth, First State, Alex M.O.R.P.H., Cosmic Gate sau Richard Durand.

via roton.ro


Popup detector