Armin Van Buuren - episodul 450 din A State of Trance, live in exclusivitate la VIbe FM

08 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Armin van Buuren, cel care a fost declarat de catre publicatia DJ Mag “Cel mai bun DJ din lume” trei ani la rand, te face partas la episodul 450 din “A State of Trance”, difuzat live, in exclusivitate la Vibe FM, sambata, 10 aprilie, incepand cu ora 21.00.


Fii alaturi de Armin van Buuren si headlineri stelari pentru a celebra editia cu numarul 450 a show-ului sau de radio, “A State Of Trance”. In aproape 10 ani de la difuzarea primului episod, acest spectacol a crescut atat de mult, incat a depasit toate barierele - 10 milioane de ascultatori saptamanal, 40 de statii radio din 26 de tari ale lumii difuzeaza unul dintre cele mai populare show-uri de pe scena dance, “A State Of Trance”.


"Tot ceea ce fac ca artist, DJ, producator, manager de label, totul ajunge in show-ul meu radio “A State Of Trance ”. Avem aproape 10 ani in spate, iar aceste evenimente speciale vin sa completeze munca noastra. Editiile speciale din ASOT au devenit deja traditie", a declarat DJ-ul.


Episodul 450 din "A State of Trance" a dat prima lovitura pe data de 1 aprilie in Toronto (Canada), in cel mai cunoscut club de trance din lume, The Guvernment. Dupa aceasta prima stationare, turneul a continuat in America de Nord cu doua show-uri, pe 2 si 3 aprilie, in New York in celebrul Roseland Ballroom. Dupa Toronto si New York, tinta lui van Buuren este Europa.


Pe 9 aprilie artileria trance ajunge in Bratislava, iar marele final va avea loc pe 10 aprilie in Centennial Hall (Wroclaw), Polonia si este transmis LIVE de Vibe FM pentru toti viberii adevarati.


LINE UP: 10 Aprilie 2010 @ Centennial Hall ( Wroclaw - Polonia)


Armin van Buuren, Markus Schulz, Andy Moore, Cosmic Gate, Sied van Riel, Super 8 and Tab, Mat Zo, Nitrous Oxide, Jorn van Deynhoven. Asculta ASOT cu Armin van Buuren, in fiecare duminica de la ora 20.00, exclusiv pe Vibe FM.


Popup detector