Armin Van Buuren: 'Nu stiu ce am facut sa merit locul 1 in DJ Mag!'

30 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Armin Van Buuren este oficial, din nou, pe primul loc in DJ Magazine Top 100. Artistul olandez se declara oarecum "socat" intr-un interviu recent acordat publicatiei DJ Magazine, care l-a si incoronat cu titlul de 'cel mai bun DJ la DJ Mag Top 100'.

"Este o nebunie!" spune Armin Van Buuren pentru DJ Mag. "Nu stiu ce am facut pentru a merita asta".

Unul din motivele pentru care Armin a primit atat de multa atentie din partea publicului (ceea ce a dus si la un numar crescand in mod constant de fani) a fost conceptul sau personal privind un eveniment Armin Only. "Imi place foarte mult sa fac seturi lungi, de noua ore; astfel reusesc sa-i arat publicului ca imi plac si multe piese progressive. Este foarte multa muzica dance accesibila acum, care personal imi place, insa atunci cand am seturi obisnuite (de aproximativ trei ore) pun mai mult piesele care sunt acum pe val. Nu pot sa mixez chiar ce vreau la un festival sau evenimente la care pun doar doua-trei ore".

In acelasi interviu, Armin Van Buuren isi aduce aminte cu placere de evenimentul din Bucuresti, de la Arenele Romane (din data de 28 iunie anul curent), cand a plouat intens. "A fost incredibil. Si vorbesc aici despre o ploaie cu galeata! In ciuda ploii, publicul pur si simplu nu s-a miscat de pe ring".

Poze de la evenimentul cu Armin Van Buuren de la Arenele Romane (Bucuresti) gasiti AICI.

DJ-ul olandez figureaza in lista DJ Mag din anul 2001, atunci cand a intrat direct pe pozitia 27. Un an mai tarziu, in 2002, Armin a ajuns pe locul 5. In urmatorii ani, 2003, 2004 si 2005, olandezul a fost clasat in primele trei locuri. In anul 2006 a ajuns pe pozitia a doua, iar un an mai tarziu pe primul loc.


Popup detector