Armand Van Helden tot crede ca trance-ul "sucks"

17 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Armand van Helden a revenit in centrul atentiei prin intermediul noii colaborari cu A-Trak, sub proiectul Duck Sauce. Piesa Anyway reprezinta exact stilul abordat de Armand Van Helden in ultimii ani, mai exact un disco-house de dans.

"Sunt foarte fericit de cum s-au intamplat lucrurile in ultimii ani. In 2002 si 2003 toti copii care produceau indie rock au inceput sa incorporeze muzica dance in sound-ul lor si acum fiecare rapper din lume face acelasi lucru. Este interesant ca toti acesti oameni au dat muzicii dance din nou un ton cool", a spus acesta prin intermediul ITM.

Pe langa aceasta exprimare a satisfactiei ca muzica de dans rezista pe scena, Armand Van helden a aratat ca nu da semne ca si-ar fi revizuit atitudinea fata de trance. Intrebat de catre redactorii LAist.com daca tot crede ca trance-ul "sucks", acesta a replicat clar: "DA". "In anii trecuti eram mult mai inflacarat si tot imi faceam publice preferintele, acum m-am linistit. E doar ca acest stil este lipsit de suflet".

Inainte ca fanii trance sa il crucifice, acesta explica declaratiile, asa ca nu sariti la gatul sau. "Termenul "suflet" poate fi cumva gresit pentru ca el este prezent pentru cei care il percep, dar nu are abilitatea de a-i unii pe oameni, de a aduce impreuna oameni din medii diferite, ba chiar ii separa in loc sa-i apropie."

Nu suntem convinsi ca asta ii va calma pe fanii Armin.


Popup detector