Apparat pregateste o compilatie pentru DJ Kicks

31 August 2010 Beat Factor BeatFactor

Producatorul german Sascha Ring, cunoscut mai bine drept Apparat, va lansa in toamna acestui an o compilatie pentru cei de la !K7 Records, din seria DJ Kicks.


Apparat este deja cunoscut pentru un stil muzical aparte si o abordare diferita fata de cea pe care o intalnim la DJii superstar obisnuiti si care nu mai au nimic de spus din punct de vedere muzical. A colaborat cu Ellen Allien, a lansat doua albume la Shitkatapult (label unde este co-fondator, alaturi de Marco Haas) si, impreuna cu berlinezii de la Modeselektor, a format proiectul Moderat.


Pentru mixul in cauza pentru !K7, nu a fost facut public inca track list-ul, insa comunicatul de presa mentioneaza ca pe compilatie pot fi gasite piese noi de la Apparat, plus Oval, Autechre, Thom Yorke, Martyn, Ramadanman, Telefon Tel Aviv si altii.


"Nu am vrut sa fac un mix simplu, doar de dragul de a-l face. Pentru a ma mentine motivat, trebuie intotdeauna sa incerc lucruri noi. Pe acest mix sunt si parti "dulci", dar si altele mai intunecate, misterioase", spune Apparat.


Compilatia DJ Kicks a lui Apparat va fi lansata oficial pe data de 26 Octombrie 2010, insa vom reveni cu tracklist-ul aferent in curand. Printre cele mai recente materiale din seria DJ Kicks se numara Juan Maclean, Kode 9 si James Holden.




Popup detector