Aplicatia Vibe FM pentru iPhone - numarul 1 in iTunes Stores

17 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Aplicatia Vibe FM pentru iPhone - numarul 1 in iTunes Stores
TAGS:
vibe fm  itunes 

La mai putin de 4 zile de la lansare, aplicatia Vibe FM, care pune la dispozitia utilizatorilor de iPhone stream-ul live al postului de radio, a ajuns pe prima pozitie in topul celor mai descarcate aplicatii gratuite din iTunes Store Romania. Aplicatia Vibe FM a devansat in acest top aplicatii precum Yahoo Messenger pentru iPhone.


Succesul imediat al acestei aplicatii dovedeste satisfacerea nevoii unui numar mare de viberi de a asculta cat mai mult timp radio-ul lor preferat, acum putand alege intre a sta in fata radioului sau a calculatorului si a face acest lucru on the go, fie ca telefonul este conectat la serviciile de date 3G sau EDGE, fie ca este conectat la un hotspot WiFi. Aplicatia este cu atat mai atragatoare cu cat a integrat si contul oficial de twitter al Vibe FM, canalul de comunicare preferat pentru a asigura un flux proaspat de stiri.


#romaniansaresmart


Vibe FM este primul post de radio din Romania prezent pe smartphone-ul iPhone, fabricat de Apple, iar Radio 21 si Europa FM sunt in procedurile de aprobare ale Apple pentru acelasi tip de aplicatie.

Aplicatia Vibe FM pentru iPhone poate fi descarcata gratuit din magazinul online iTunes Store.


Popup detector