Aphrodite si Drumagick in Bucuresti

02 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Wobble Project aduce la pupitrul Atelierului de Productie o legenda a drum`n`bass-ului - Aphrodite, pe data de 9 decembrie 2011.


Gavin King, omul din spatele Aphrodite Recordings, a pornit din anul `88, cand administra clubul de acid house Aphrodite - nume ce l-a urmarit pe parcursul carierei, se pare. Trecerea la dnb a fost cursul natural al lucrurilor, dupa o tranzitie de hardcore si jungle.


Ramane ca data de 9 decembrie sa-i confirme indrazneala si renumele, atat cu piese clasice dnb pe care le indrageste, cat si cu release-uri mai putin cunoscute sau exclusive.Latest tracks by DJ Aphrodite


Aphrodite imparte seara din cel de-al treilea episod Wobble Project cu Drumagick, proiect nascut in Sao Paolo si format din fratii JrDeep si Guilherme Lopes, vedetele drum`n`bass-ului brazilian. Plecand la drum din dragoste pentru beat-ul dnb brazilian al anilor `90, Drumagick reinventeaza samba prin aportul de bass, funk si melodicitate. Cei doi frati sunt apreciati atat pentru freestyle-uri, cat si pentru daruirea pe care o prezinta pentru bass music.


Charlie Dundeen este producatorul emisiunii-concept Have A Nice Trip si unul dintre DJii de scoala veche ai Bucurestiului. Cunoscut prin veselia si optimismul pe care le degaja de fiecare data cand este in spatele pupitrului, Charlie indrazneste sa alature funk, electro, dub, hip-hop si reggae in acelasi set.


Podcast#9 CHARLIE DUNDEEN by Beta Kru on Mixcloud


Trecand prin multe stiluri de muzica, seturile lui VRT sunt un melanj de genuri destinate dancefloor-ului, ce se impletesc subtil si te transporta intr-o calatorie prin disco, house sau funk.Wobble Project este o platforma de evenimente care reuneste sub numitorul comun al muzicii cu bass artistii emblematici pentru acest gen de muzica, dar mai ales pe cei inovatori. Din intreaga lume. La ora actuala.


Pretul unui bilet este de 25 de lei pana in ora 12.00 si 35 de lei dupa aceasta ora.


Popup detector